ЗМІ показали найвищу в світі дівчинку - вражаючі фото
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ показали найвищу в світі дівчинку - вражаючі фото

ЗМІ показали найвищу в світі дівчинку - вражаючі фото
Джерело:  online.ua

У Китаї ЗМІ дізналися про найвищу в світі дівчинку-підлітка, зріст якої в 11 років складає 208 сантиметрів -її звуть Чжан Цзиюй і вона проживає в місті Цзинань, передає ONLINE.UA з посиланням на VNExpress.

Вказано, що красуня мріє стати професійною баскетболісткою. Спортом вона надихнулася через матір, яка раніше грала за збірну країни, а зараз є тренером місцевої команди.

"Дівчинка багато часу приділяє спорту, проте попри це, вона добре вчиться, захоплюється музикою і танцями.
Батьки у Чжан також високі - їхній зріст становить 180 сантиметрів. Згідно зі статистикою, зріст звичної шестикласниці в Китаї становить 137 сантиметрів, і Чжан набагато випередила ровесниць", - сказано в повідомленні.

На щастя, однокласники добре до неї ставляться, однак нерідко просять, щоб вона підняла їх на руки.

Раніше повідомлялося, що 17-річний підліток з Непалу має зріст 51 см - його збираються визнати найнижчою людиною в світі. Нещодавно він разом з батьками приїхав до столиці Непалу, Катманду, щоб зустрітись з представниками Книги рекордів Гіннеса.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що вчені із США та Великої Британії встановили, що 536 рік від Різдва Христового був найважчим та найгіршим в історії людства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?