Гройсман розказав, кого хоче призначити головою Мінфіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман розказав, кого хоче призначити головою Мінфіну

Гройсман розказав, кого хоче призначити головою Мінфіну
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пропонує Верховній Раді затвердити Оксану Маркарову на посаді міністра фінансів, передає  ONLINE.UA з посиланням на департамент інформації та комунікацій Кабінету міністрів.

Вказано, що рішення стосовно Маркарової, яка наразі виконує обов’язки міністерки фінансів, Гройсман прийняв за підсумками консультацій з парламентською коаліцією.

Крім того прем'єр запропонував розглянути у Раді подану раніше заяву Тараса Кутового про його звільнення за власним бажанням з посади міністра аграрної політики та продовольства.

Нагадаємо, що у квітні Кабмін призначив Маркарову на посаду першого заступника міністрів фінансів. У червні її призначили на посаду виконуючої обов'язки міністрів фінансів, до цього вона кілька років була першою заступницею. До призначення на посаду Маркарова 12 років очолювала Інвестиційну групу ІТТ в якості Голови правління - Президента ПрАТ ІК ІТТ-Інвест.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Маркарова заявила, що наймасштабнішим викликом для бюджету на 2019 рік є державний борг. За її словами, та реструктуризація, яка була проведена урядом і підтримана парламентом, дала Україні декілька років для того, щоб економіка розвивалася.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?