Порошенко назвав сенс життя українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко назвав сенс життя українців

Порошенко назвав сенс життя українців
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко заявив, що упродовж століть сенсом життя українців залишається гідність і свобода. Своєю думкою щодо цього він поділився на зустрічі з особовим складом підрозділів Десантно-штурмових військ ЗСУ в Житомирській області, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні Україна відзначає п'яту річницю початку Революції гідності, Євромайдану, мирного протесту за наше європейське майбутнє. Гідність і свобода - для українців це не просто слова, для нашого народу це сенс життя протягом усіх століть. Це - боротьба за свою землю, за самостійність, за незалежність", - сказав президент.

На думку українського глави, Революція гідності стала логічним продовженням одвічного прагнення до довгоочікуваної свободи волелюбного українського народу, який ніколи не мирився з тиранією і диктатурою.

"Історія України з її запеклою боротьбою проти зла, за свободу, гідність і державну незалежність відобразила на своїх скрижалях цілу когорту героїчних особистостей. Революція гідності, війна за незалежність додали в цю когорту тисячі сучасних героїв", - зазначив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер  Петро Порошенко заявив, що російській церкві немає чого робити в Україні і закликав її представників повертатися назад в Росію.  З даною жорсткою заявою він виступив на міжнародній конференції "Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для успішного руху вперед".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?