Вже зустріли Новий рік: в Києві знову засвітилися артистки, що втекли в Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вже зустріли Новий рік: в Києві знову засвітилися артистки, що втекли в Росію

Вже зустріли Новий рік: в Києві знову засвітилися артистки, що втекли в Росію
Джерело:  online.ua

Скандальні українські артистки Ані Лорак і Таїсія Повалій, які живуть і працюють в Росії, знову засвітилися в Києві. Вони взяли участь в зйомках "головної ялинки країни" на телеканалі Інтер. Фото і відео зі зйомок в Києві зірки опублікували на своїх сторінках в соцмережах, повідомляє ONLINE.UА.

Ані Лорак опублікувала фото в концертному костюмі. У хештегах вона вказала, що виступила на новорічному концерті Інтера з піснею Сон. На сторінці Повалій з'явилося два нових відео з фрагментами її виступів на українському телеканалі.

Крім Лорак та Повалій, у записі новорічного концерту на Інтері взяли участь Надія Мейхер, Злата Огневич і Софія Ротару. Фото і відео зі зйомок біли опубліковані в соціальних мережах.

Українці в мережі по-різному відреагували на появу опальних зірок на "Інтері". Одні пораділи, що Ані Лорак і Таїсія Повалій привітають українців з Новим роком з української сцени, а інші вважають, що їм нема чого робити в Україні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що скандальні Лорак і Повалій не в перший раз приїжджають до Києва. У жовтні вони брали участь в зйомках святкового концерту до ювілею телеканалу Інтер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?