Поділися своїми подарунками: Apple зняла яскравий новорічний мультфільм в стилі Pixar
Категорія
Технології
Дата публікації

Поділися своїми подарунками: Apple зняла яскравий новорічний мультфільм в стилі Pixar

Поділися своїми подарунками: Apple зняла яскравий новорічний мультфільм в стилі Pixar
Джерело:  online.ua

Компанія Apple випустила новий мультфільм, приурочений до Нового року та Різдва. Його головною героїнею стала сором'язлива художниця Софія, яка створює на MacBook унікальні малюнки, але нікому їх не показує. Але, як виявилося, даремно - люди приходять в захват від її творчості.

Відео яскравого новорічного мультфільму Apple, знятого в стилі Pixar, було опубліковано на Youtube-каналі компанії, повідомляє ONLINE.UА.

Новий мультфільм Apple називається Share Your Gifts - "Поділися своїми подарунками". Він присвячений художниці, яка нікому не показує свої роботи, навіть власної собаці. Але одного разу все творіння дівчини вилітили у вікно, що викликало у художниці паніку. Героїня побігла збирати своє добро по місту, але люди піднімають листочки і, побачивши їх, оцінюють те, що приховувала Софія.

Трихвилинний мультфільм Apple знятий в стилі Pixar, яка вважається однією з провідних анімаційних кіностудій, яку раніше очолював Стів Джобс. У ролику Apple в черговий раз рекламує лінійку портативних комп'ютерів.

Слід зазначити, що мультфільм "Поділися своїми подарунками" став не першим в колекції Apple. Раніше компанія вже випустила серію роликів, присвячених роботі на MacBook для творчих людей.

Також Apple записала ролик, в якому показала, як знімався мультфільм "Поділися своїми подарунками".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Apple "поховала" один зі своїх iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?