Неочікувано: США пригрозили ракетним ударом
Категорія
Світ
Дата публікації

Неочікувано: США пригрозили ракетним ударом

Неочікувано: США пригрозили ракетним ударом
Джерело:  online.ua

Іранські військові стверджують, що абсолютно готові вдарити по військових базах США. Так, один із військових іранського Корпусу вартових Ісламської революції заявив, що бази США в Афганістані, ОАЕ і Катарі, а також авіаносці США в Перській затоці знаходяться в радіусі дії іранських ракет, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Вони знаходяться в межах нашої досяжності, і ми можемо вдарити по ним, якщо вони (американці) зроблять крок", - цитує агентство Tasnim главу підрозділу повітряних сил революційної гвардії Аміралі Гаджизаде.

Окрім того, він додав, що гвардійці поліпшили точність своїх ракет і, зокрема, вони можуть вдарити по авіабазі Аль-Удейд в Катарі, базі Аль-Дафра в Об'єднаних Арабських Еміратах і базі Кандагар в Афганістані, де знаходяться війська США.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп вийшов з міжнародної угоди щодо ядерної програми Ірану в травні і знову застосував санкції щодо Тегерана. Влада Ісламської Республіки виключила можливість переговорів з Вашингтоном про свої військові можливості, зокрема про ракетну програму.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше президент США Дональд Трамп полаявся з прем’єркою Британії Терезою Мей через Іран.  Зазначається, що політикиня зателефонувала Трампу, коли той був на борту літака до Парижа, щоб привітати його з результатами проміжних виборів, однак у відповідЬ почула не слова подяки, а жорстку критику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?