В Міноборони пояснили, про що свідчать останні дії Путіна в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

В Міноборони пояснили, про що свідчать останні дії Путіна в Україні

В Міноборони пояснили, про що свідчать останні дії Путіна в Україні
Джерело:  Голос Америки

Загроза повномасштабної відкритої агресії зі сторони Росії залишається. Москва наразі не подає ознак відмови від агресивної політики щодо України - про це свідчать останні дії президента РФ Володимира Путіна в Україні. З даною заявою виступив міністр оборони України Степан Полторак, передає ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

"Я думаю, однозначно не можна казати про те, що немає загрози відкритої агресії. Нажаль, у мене є великі сумніви в тому, що Росія і Путін відмовились від агресивної політики щодо України, і – вони відмовились від відкритої агресії проти України. Принаймні, їхні дії свідчать зовсім про інше", - сказав він.

За словами міністра, збройний конфлікт на сході України і далі перебуває в активній фазі. Цей конфлікт, за словами Полторака, ніяк не можна назвати замороженим.

"Він є гарячим, але трохи стриманим. І тут причин дуже багато, чому він не є достатньо високої інтенсивності і активності. Збройні сили цей час використовують для того, щоб підвищити рівень готовності, технологічного оснащення, рівень підготовки особового складу", – сказав міністр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні представили детальний план по введенню миротворців ООН на Донбас, з яким доведеться погодитися Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?