Ломаченко прокоментував єдину в його кар'єрі поразку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко прокоментував єдину в його кар'єрі поразку

Ломаченко прокоментував єдину в його кар'єрі поразку
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко поділився спогадами про єдину в його кар'єрі поразку, заявивши, що бій з Орландо Салідо він не програв, передає ONLINE.UA з посиланням на BoxNation.

"Я не програв той бій Салидо. Не програв. Що я виніс з того бою? Що це професійний бокс, не аматорський. Якщо твій опонент б'ється з тобою брудно, тобі також потрібно битися брудно. Не можна залишати рішення суддям", - сказав боксер.

Як відомо, у другому поєдинку на професійному рингу Василю присудили поразку від мексиканця одноголосним рішенням суддів - 116:112, 116:112 і 115:113. Трохи пізніше виявилося, що опонент завдав Ломаченку 41 удар нижче пояса.

На даний момент український чемпіон володіє титулом WBA, перший захист якого проведе 1-го грудня. Його суперником стане Хосе Педраса.

Нагадаємо, нещодавно Василь Ломаченко став першим у рейтингу кращих боксерів світу за версією Асоціації журналістів Америки. Варто зазначити, що цю позицію український боксер утримує вже третій місяць поспіль. Крім Ломаченко, в рейтингу з’явився ще один українець, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик — він знаходиться на 8 місці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій та другій напівлегкій вазі  Василь Ломаченко отримав статус суперчемпіона WBA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?