Масове вбивство в Керчі - останні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі - останні новини

Масове вбивство в Керчі - останні новини
Джерело:  online.ua

Всі 25 постраждалих внаслідок стрілянини і вибуху в керченському політехнічному коледжі, які були госпіталізовані в лікарні анексованого півострова, виписані. Про це повідомили в прес-службі "міністерства охорони здоров'я Криму" 22 листопада, передає ONLINE.UA

"Станом на середу, на стаціонарному лікуванні в Криму постраждалі відсутні", - сказано в повідомленні.

 Також вказано, що на даний момент продовжують лікування 12 постраждалих: 10 осіб (7 дітей і 2 дорослих) у лікарнях Москви, ще двоє дорослих - у крайовій лікарні Краснодара №1. За даними відомства, спочатку було госпіталізовано 46 поранених у коледжі, 25 осіб - у кримські медичні установи.

Нещодавно стало відомо, що тіло студента Владислава Рослякова, який влаштував вибух і стрілянину в коледжі в окупованій Керчі, досі не поховали.

Нагадаємо, в результаті розстрілу в керченському коледжі загинула 21 людина, включаючи самого стрілка Влада Рослякова. Також під час події постраждали близько 50 осіб, багато з яких до цих пір знаходяться у важкому стані.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що так звана "влада" Криму підтвердила, що як мінімум четверо студентів коледжу залишаться інвалідами після розстрілу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?