В "Нафтогазі" розповіли, хто може зірвати опалювальний сезон
Категорія
Україна
Дата публікації

В "Нафтогазі" розповіли, хто може зірвати опалювальний сезон

В "Нафтогазі" розповіли, хто може зірвати опалювальний сезон
Джерело:  online.ua

В НАК "Нафтогаз України" заявляють, що саботаж облгазами впровадження системи добового балансування газу ставить під загрозу проведення опалювального сезону, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу компанії.

"У зв’язку із запланованим впровадженням з 1 грудня 2018 року системи добового балансування газу, НАК "Нафтогаз України" звертає увагу на відвертий саботаж початку роботи системи з боку облгазів, більшість з яких належить до групи РГК Дмитра Фірташа", - заявила компанія.

Окрім того, вказано, що неповна або недостовірна інформація про споживачів, надана облгазами до Інформаційної платформи Укртрансгазу, унеможливлює коректну реєстрацію споживачів, у тому числі тих, які мають право на отримання газу на умовах ПСО.

"Нафтогаз" констатує, що оператори ГРМ так і не виконали в повному обсязі свої зобов`язання щодо коректного наповнення Інформаційної платформи. Більше того, третина операторів ГРМ взагалі проігнорувала необхідність попереднього тестування Інформаційної платформи та не внесла жодної інформації про своїх споживачів газу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  прем’єр-міністр України Володимир Гройсман виступив з гучною заявою про підвищення ціни на газ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?