У Білорусі з'явилися "піонери Путіна"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Білорусі з'явилися "піонери Путіна"

У Білорусі з'явилися "піонери Путіна"
Джерело:  online.ua

В Білорусі школярі вступили в члени російського дитячо-юнацького військово-патріотичного руху "Юнармія". Вказано, що посол РФ Михайло Бабич уже брав участь в церемонії посвячення юних росіян, що проживають на території країни, у члени загону імені Романа Філіпова (льотчик загинув в Сирії на початку року)", передає ONLINE.UA з посиланням на видання "Білоруський партизан".

 Зазначається, що до нової організації прийняли 15 дітей, чиї батьки працюють у військовій частині.

"Вони зможуть брати участь у військово-патріотичної, пошукової роботи спільно з білоруськими дітьми. На території Білорусі багато пам'ятних місць, славних традицій, і цей час потрібно використовувати, щоб діти до цих традицій доторкнулися разом з білоруськими хлопцями, щоб вони стали по-справжньому однією сім'єю", – сказав посол Бабич.

Варто зазначити, що "Юнармія" була створена 2 роки тому. Вступити до неї можуть школярі та студенти від 11 до 18 років. За словами очільника Міноборони РФ, головне завдання "Юнарміі" – патріотичне виховання молоді. Як зазначає видання, на сьогодні в організацію входять понад 270 тисяч російських дітей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Лукашенко пригрозив адекватною відповіддю США, якщо американські бази з’являться поблизу білоруського кордону в Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?