В Google зробили неочікуваний прогноз щодо розвитку української онлайн-аудиторії
Категорія
Технології
Дата публікації

В Google зробили неочікуваний прогноз щодо розвитку української онлайн-аудиторії

В Google зробили неочікуваний прогноз щодо розвитку української онлайн-аудиторії
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Провідний аналітик компанії "Google Україна" Олена Фігурна заявила, що з кожним роком онлайн-аудиторія України активно збільшується. При цьому зростає кількість інтернет-користувачів, що використовують мобільні, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"В другому кварталі 2018 року надходження смартфонів в Україну склало 57%. Цей показник нижчий, ніж у Європі, але, завдяки активному поширенню мобільного інтернету після введення 4G і насичення ринку доступними моделями смартфонів, очікується збільшення смартфонів у чотири рази до 2025 року ", – розповіла Фігурна.

Загалом, кількість запитів із смартфонів у 2018 році збільшилась на 61%, притому, що за даними Google в світі цей цифра складає 50%.

Google - американська публічна транснаціональна корпорація, яку заснували 1998 року аспіранти Стенфордського університету Ларрі Пейдж і Сергій Брін. Найпопулярніший пошуковий сервіс станом на 2016 рік, має у власності, зокрема YouTube і Blogger. Штаб-квартира корпорації розташована в Кремнієвій долині, представництва компанії також є в Північній Америці, Європі та Азії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адміністрація Google підтвердила інформацію про те, що приватні електронні листи, відправлені та отримані користувачами Gmail, іноді можуть бути прочитані розробниками додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?