Бойовики атакували українських захисників на Донбасі керованими ракетами: є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики атакували українських захисників на Донбасі керованими ракетами: є поранені

Бойовики атакували українських захисників на Донбасі керованими ракетами: є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але контрольована. Бойовики все частіше стали застосовувати заборонену зброю по позиціях ЗСУ, але українські захисники впевнено тримають оборону і адекватно відповідають ворогові.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-центр штабу ООС.

23 листопада під ворожі мінометні обстріли і вогонь зенітної установки ЗУ-23-2 потрапили захисники Вільного. Біля Троїцького бойовики атакували українських військових з 120-мм мінометів і протитанкових керованих ракет. Також в цьому районі зафіксовані обстріли з ПТРД.

Також противник відкривав вогонь поблизу Станиці Луганській, Кримського, Золотого, Пєсков, Верхньоторецька, Березового і Мар'їнки. В ході потужних боїв поранення отримали двоє українських військовослужбовців. За даними розвідки, ворог зазнав серйозних втрат - повідомляється про двох знищених і одного пораненого бойовика.

Вночі з 23 на 24 листопада бойовики обстріляли оборонні укріплення українських військ поблизу Кримського. Вони вели вогонь із стрілецької зброї і мінометів 82-го калібру. Втрат серед особового складу ООС немає.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що новий ватажок "ДНР" Пушилін скандально заявив, що поверне Маріуполь, Слов'янськ і Краматорськ до складу самопроголошеної республіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?