Готується потужний удар: в Росії висунули загрозливе попередження Європі
Категорія
Політика
Дата публікації

Готується потужний удар: в Росії висунули загрозливе попередження Європі

Готується потужний удар: в Росії висунули загрозливе попередження Європі
Джерело:  online.ua

Європа може стати заручницею підривної політики США, які підстьобують небезпечну військову діяльність у кордонів Росії. Європейський народ знаходиться під загрозою початку нової "холодної війни" через американську політику.

З такою гучною заявою виступив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в інтерв'ю португальській газеті Público, повідомляє ONLINE.UА.

"Архітектура діалогу Росія-ЄС серйозно порушена, європейські виробники несуть багатомільярдні збитки, київський режим веде війну проти власного народу, в Європі виник новий конфлікт. США ж не несуть ніяких втрат", - заявив Лавров.

Він вважає, що криза в Україні є яскравим доказом "геополітичних ігор США" і "сліпоти бюрократії Євросоюзу". Лавров переконаний, що США користуються цією ситуацією і розкручують гонку озброєнь в сусідніх з Росією країнах, де в результаті може початися нова "холодна війна".

Також Лавров запевнив, що напруженість у відносинах між Росією і Заходом не є вибором Москви, а також висловив надію на те, що "мудрість, просто здоровий глузд в результаті візьмуть гору".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Білорусі заявили про загрозу великого військового конфлікту, яку поки не помічають у багатьох країнах світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?