Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 26 листопада по 2 грудня на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 26 листопада по 2 грудня на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 26 листопада по 2 грудня на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

В останній місяць осені зірки радять бути уважнішими з документами. Про те, кому варто укласти вигідну угоду, а кого можуть обдурити Ви можете дізнатись  в астрологічному гороскопі  на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Овен ♈

На цьому тижні Овнам потрібно бути розсудливими і економними, прагніть уникати ухвалення ризикованих рішень. Вам доведеться багато працювати, щоб поліпшити фінансове положення, але не забудьте приділити увагу особистому життю.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Телець ♉

У Тельців фінансових труднощів не очікується, проте гроші потрібно витрачати з розумом, краще зробити одну дорогу і потрібну покупку, ніж багато дрібних. В кінці тижня будьте уважні при укладенні угод, оскільки вони можуть бути не такими вигідними, як здається.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Близнюки ♊

Цей тиждень для Близнюків буде вдалим, всі Ваші роботи будуть оцінені по гідності, що у свою чергу позитивно вплине на фінансове положення. На початку тижня Вас можуть зацікавити вигідною пропозицією.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Рак ♋

Цей тиждень для Раків буде успішним, але всі важливі справи краще відкласти на четвер. З особливою уважністю потрібно витрачати гроші в середу, щоб не втратити свої вкладення. Черпайте позитивні емоції від спілкування з хорошими людьми.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Лев ♌

Фінансова ситуація Левів на цьому тижні стабілізується, це допоможе представникам даного знаку відчути себе упевненіше і стати рішучіше, завдяки цьому у Вас з'явиться шанс добитися ще більших успіхів.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Діва ♍

На цьому тижні Дів можуть обкрасти, тому потрібно бути обережнішими з грошима. Також прагніть обмежити себе від травмоопасного спорту. У роботі Діви ризикують зробити помилки, тому потрібно уважніше виконувати навіть звичні справи.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Терези ♎

На цьому тижні на Терезів чекають непередбачені витрати, які погіршать Ваше фінансове положення, але це не привід вплутуватися в авантюри, оскільки нічим хорошим це не закінчиться. Закохані Терези можуть зробити новий крок в особистих стосунках.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Скорпіон ♏

Для Скорпіонів цей тиждень буде вдалим, у Вас є шанси отримати додатковий прибуток і нову посаду на роботі, але для цього потрібно бути уважними з документами. Прагніть утриматися від далеких поїздок.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Стрілець ♐

Стрільцям на цьому тижні можна почати змінювати себе в кращу сторону, зараз самий час відмовитися від шкідливих звичок. Фінансове положення покращає, завдяки грошовим надходженням, проте не треба витрачатися на дорогі розваги.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Козеріг ♑

З фінансами Козерогів все гаразд, але через те, що Ваша планка зростає, може здатися, що грошей катастрофічно не вистачає. На цьому тижні Вам можуть запропонувати нову роботу, але не кваптеся погоджуватися, спочатку добре обдумайте пропозицію.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Водолій ♒

Водоліям зараз краще не вестися на поводі бажань і не витрачати гроші безрозсудно, намагайтеся краще більше відкласти грошей, щоб не опинитися в складній ситуації. Будьте обережні з друзями і партнерами, Вас можуть обдурити.

Гороскоп на тиждень з 26 листопада по 2 грудня 2018 року Риби ♓

Якщо Ви хотіли змінити роботу, то на цьому тижні Вам може попастися вигідна пропозиція. Зірки прогнозують Рибам стабільний, у фінансовому плані, тиждень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?