Глобальна відповідь на агресію Москви: США створюють нову гіперзвукову суперзброю
Категорія
Світ
Дата публікації

Глобальна відповідь на агресію Москви: США створюють нову гіперзвукову суперзброю

Глобальна відповідь на агресію Москви: США створюють нову гіперзвукову суперзброю
Джерело:  online.ua

США почали розробку малопотужних ядерних боєголовок, які стануть відповіддю на агресію Москви. В Інституті ВМС США повідомили, що новий гіперзвуковий снаряд використовуватимуть всі служби, щоб бути готовими на відповідь у випадку застосування Росією нових ядерних ракет, якими раніше хвалився Путін, передає ONLINE.UА з посиланням на сайт американського військового відомства.

"Кожна служба повинна мати певну гіперзвукову спроможність, щоб мати можливість нанести швидкий глобальний удар - це ідея про те, що військові повинні мати можливість розбити будь-яку ціль на планеті протягом приблизно однієї години", - заявив віце-адмірал ВМС США Джонні Вулф.

Він підкреслив, що нову гіперзвукову зброю США будуть використовувати на підводних човнах і кораблях. Це будуть гіперзвукові снаряди (малопотужні боєголовки "76-2") і прискорювачі для їх запуску, які стануть "прямою протидією на те, що Росія вважає, що у неї вже є, а у США ще немає".

"Ми будемо мати можливість дати пряму відповідь Росії", - додав Вулф, коментуючи створення в США гіперзвукової суперзброї.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що хвалені гіперзвукові ракети, про які раніше робив гучну заяву російський глава Володимир Путін, дають збій при вході в атмосферу, так як Росія не може знайти найважливіші компоненти вуглецевого волокна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?