Засумнівалися: росіяни вирішили перевірити, чи були американці на Місяці
Категорія
Технології
Дата публікації

Засумнівалися: росіяни вирішили перевірити, чи були американці на Місяці

Засумнівалися: росіяни вирішили перевірити, чи були американці на Місяці
Джерело:  online.ua

Держкорпорація "Роскосмос" готує нову місію на Місяць, щоб перевірити, чи були там американці. Про це заявив глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на росЗМІ.

"Вони кажуть, що були, ми перевіримо", - заявив Рогозін, але не уточнив причин для сумнівів щодо космічних польотів США на Місяць.

Він заявив, що зараз вже проводяться експерименти по створенню нових технологій і підготовці екіпажу, в рамках яких вся робота російської місії з освоєння Місяця буде регенерована.

"Раптом хтось захворів чи зламався апарат в космічному кораблі. Все повинно бути регенеровано, щоб можна було на 3D-принтерах вирощувати будь-який апарат, щось зламалося - відразу все полагодили", - похвалився Рогозін.

Він заявив, що освоєння Місяця несе з собою нові ризики, так як станція з людьми перебуває на висоті 400 тисяч кілометрів. За твердженням Рогозіна, "Роскосмос" створить таку транспортну систему, яка дозволить не тільки літати на Місяць і облітати його, але і працювати на поверхні супутника Землі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в кінці минулого року американський лідер Дональд Трамп підписав розпорядження про відновлення дослідження Місяця. Він заявив, що американські астронавти залишать на Місяці не тільки прапор, а й створять основу для польоту на Марс та інші планети.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?