Бойовики "ДНР" масово блокують виїзд в Україну: жителі окупованого Донбасу в шоці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики "ДНР" масово блокують виїзд в Україну: жителі окупованого Донбасу в шоці

Бойовики "ДНР" масово блокують виїзд в Україну: жителі окупованого Донбасу в шоці
Джерело:  online.ua

Мешканці окупованої Донецької області масово скаржаться на те, що бойовики "ДНР" навмисне блокують їм виїзд в Україну - проїхати блокпост можна тільки за певну плату (ціна питання - 1000-1500 рублів), повідомляє ONLINE.UА.

Очевидці чергового свавілля, влаштованого бойовиками, пишуть в соцмережах, що в пунктах пропуску "Олександрівка", "Оленівка" і "Горлівка", підконтрольних незаконним збройним формуванням "ДНР", а також на КПП Каргілл біля Донецька, розташованого напроти українського КПВВ Мар'їнка, скупчилися великі черги. Багато в цій черзі відстояли вже більше 12 годин, переночувавши на сильному морозі. Навіть прихильники "русского мира" проклинають терористів і пишуть, що українські КПВВ працюють в рази швидше КПП "ДНР".

"О 5:20 по ДНР стали в чергу, були в першій двадцятці. О 12:00 за ДНР були вже 200-е. Їдуть одні проплачені, ціна питання 1500 р. До цього часу не пройшли. Повний капець", "Запустили о 17:10 на паспортний "ДНР". Простояли 12 годин з 5:20 ранку в чесній безкоштовній черзі. Були вранці в першій двадцятці. Висновки робіть самі", "Приїхали в 4 ранку. Були 32 по черзі "пільговій". Поїхали в 10 ранку, тобто повернулися додому (в машині вагітна 8 міс) просунулися за весь час на дві машини!!! Суперльгота пре! Всі дивляться і тупо в шоці!!! Скоро дійдемо до платної митниці, а не будешь платити - сиди вдома"," Не хамлять тільки тим, хто купив квиток, а інші - бидло! Мені не зрозуміло, чому я працюю і плачу податок, може я краще буду платити податок на Каргілл і вільно їхати! Чому Україну проїжджаєш за 15 хвилин, а Каргіл за 15 годин?", - пишуть обурені українці, які проживають на окупованому Донбасі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в "ДНР" масово збирають підписки про невиїзд в Україну по всіх підприємствах, розташованим на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?