На Донбасі загинув український військовий: ЗСУ помстилися бойовикам
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загинув український військовий: ЗСУ помстилися бойовикам

На Донбасі загинув український військовий: ЗСУ  помстилися бойовикам
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але контрольована. Бойовики наступають на позиції ООС із застосуванням забороненої зброї, але українські військові тримають оборону і адекватно відповідають ворогові. За минулу добу в ході бойових дій загинув один український захисник, але ЗСУ помстилися - за даними розвідки, на боці ворога було знищено двоїх і поранено троїх бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Найбільша вогнева активність ворога була зафіксована в районі Кримського і Новолуганського. Там бойовики, крім гарантометов, кулеметів і стрілецької зброї, застосовували 82-мм і 120-мм міномети. В ході потужних боїв загинув боєць ЗСУ.

Також під ворожий вогонь потрапили захисники Красногоровки, Вільного і Лебединського. В ніч з 24 на 25 листопада бойовики активізувалися і біля Попасної, провокуючи українських військових зі стрілецької зброї.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що мешканці окупованої Донецької області масово скаржаться на те, що бойовики "ДНР" навмисне блокують їм виїзд в Україну- проїхати блокпост терористів можна тільки за певну плату (ціна питання - 1000-1500 рублів).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?