ЗСУ взяли ще один важливий населений пункт під свій контроль: відео нового успіху на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ взяли ще один важливий населений пункт під свій контроль: відео нового успіху на Донбасі

ЗСУ взяли ще один важливий населений пункт під свій контроль: відео нового успіху на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українські захисники досягли нового великого успіху на Донбасі - вони взяли під свій контроль важливий населений пункт, розташований на Світлодарській дузі. Під контроль України повернувся населений пункт Розсадки, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на штаб ООС.

Військові уточнили, що зачистку населеного пункту Розсадки провели Сили спеціальних операцій під прикриттям 72-ї бригади та саперів. Бійцям ООС вдалося під самим носом у бойовиків підняти український прапор в Розсадках, незважаючи на ворожий вогонь і смертельну небезпеку.

У штабі ООС нагадали, що Розсадки і раніше були під вогневим контролем ЗСУ, але перебували в "сірій зоні". У період кривавих боїв за Дебальцеве поруч з Розсадками проходив один з маршрутів, по якому захисникам України підвозили провізію, медикаменти і боєприпаси. Населений пункт раніше вже зачищали бійці ЗСУ, проте через складність забезпечення і близькість позицій ворога обладнати там повноцінні позиції було неможливо.

Останнім часом українські військові помітили, що терористи проклали в цьому селищі "дорогу життя" і вели з нього обстріли, використовуючи по позиціях ООС керовані ракети.

"Щоб зупинити дії окупантів і виключити перебування там бойовиків, селище зачистили саме бійці ООС. Вони, підготовлені і досвідчені, в черговий раз довели, що еліта українського війська, за будь-яких обставин, дасть відсіч як російським окупантам, так і їх найманцям", - додали в штабі ООС, коментуючи новий успіх ЗСУ на Донбасі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в серпні під повний контроль ЗСУ перейшов населений пункт Шуми, який раніше знаходився в "сірій зоні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?