Зустріч Путіна і Трампа: Лавров позбавив сенсацій майбутні переговори
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Путіна і Трампа: Лавров позбавив сенсацій майбутні переговори

Зустріч Путіна і Трампа: Лавров позбавив сенсацій майбутні переговори
Джерело:  online.ua

Зустріч президента Росії Володимира Путіна і американського лідера Дональда Трампа пройде без сенсацій. Ніякої особливої підготовки і гучних ініціатив на майбутніх переговорах Путіна і Трампа не планується.

Нові подробиці зустрічі Путіна і Трампа, яка повинна відбутися 30 листопада - 1 грудня на саміті G20 в Аргентині, розкрив глава російського МЗС Сергій Лавров в ефірі передачі "Москва. Кремль. Путін" на федеральному російському каналі, повідомляє ONLINE.UА.

За словами Лаврова, в нинішніх відносинах Росії і США неможливо придумати будь-які ініціативи, які могли б розглянути Путін і Трамп. На думку міністра закордонних справ РФ, якщо раніше перед зустріччю президентів РФ і США завжди готувалися важливі документи, то зараз Москва і Вашингтон вирішили вийти на "неполітизовану роботу" між лідерами країн.

"Буде проведена нормальна, професійна неполітизована робота, без будь-якої ідеології, по тих напрямках, які є життєво важливими для інтересів Росії і США, і не менш важливими для інтересів всієї світової спільноти", - розповів Лавров, про що говоритимуть Путін і Трамп на майбутній зустрічі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що спікер Кремля Дмитро Пєсков відзначав, що серйозних проривів від зустрічі Путіна і Трампа в Аргентині чекати не варто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?