Королівський скандал: названа причина раптового переїзду Меган Маркл і принца Гаррі
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівський скандал: названа причина раптового переїзду Меган Маркл і принца Гаррі

Королівський скандал: названа причина раптового переїзду Меган Маркл і принца Гаррі
Джерело:  online.ua

Герцог і герцогиня Сассекські переїжджають з Кенсингтонськогго палацу в свій будинок, розташований на території Віндзорського замку, так як не хочуть залишатися сусідами з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон. Непорозуміння в королівській родині виникло через розбіжності в поглядах принца Гаррі і Меган Маркл з герцогами Кембриджськими, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на The Sun.

"Тепер Гаррі і Меган не хочуть жити поруч з Вільямом і Кейт. Вони прагнуть бути самостійними. Гаррі і Меган потребують більшого простору. Крім цього, Кейт і Меган ведуть абсолютно різний спосіб життя, і це з часом стає більш помітно", - розповів інсайдер з близького оточення королівської сім'ї.

Новим житлом принца Гаррі і вагітної Меган Маркл стане заміська резиденція Фрогмор-гаус, де проходив урочистий прийом з нагоди їхнього весілля. Переїзд подружжя запланований на початок наступного року, так як там ще проводяться ремонтні роботи. У новому котеджі герцога і герцогині Сассекських налічується десять кімнат, одна дитяча, тренажерний зал і студія йоги - саме там подружжя будуть готуватися до появи свого первістка, якого Мега Маркл повинна народити навесні 2019 року.

На Youtube-каналі королівської сім'ї опублікували відео, у якому показали нове житло Меган Маркл і принца Гаррі. У соцмережах також опубліковано фото нового будинку герцога і герцогині Сассекських.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що принц Гаррі зробив неймовірне фото вагітної Меган Маркл в лісі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?