"Це бандитські методи": Росія висунула Україні гучне звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

"Це бандитські методи": Росія висунула Україні гучне звинувачення

"Це бандитські методи": Росія висунула Україні гучне звинувачення
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова звинуватила Україну в провокаціях в Азовському морі, а також додала, що тепер "бандити з великої дороги взялися за Керченську протоку". Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

"Розірвавши Україну на частини, Порошенко і вся майданна гопкомпанія, як зараз це робить Саакашвілі, потім будуть гастролювати по світу з лекціями про користь демократії. У Донбасі мир вже встановили. Тепер за Керченську протоку взялися. Бандити з великої дороги. І методи бандитські: спочатку провокація, потім силовий тиск, а потім звинувачення в агресії", - написала чиновниця.

Варто зазначити, що російські ЗМІ, посилаючись на ФСБ, повідомляють, що ті мають у своєму розпорядженні незаперечні докази провокацій, які Київ влаштував в акваторії. У спецслужбах пообіцяли незабаром їх опублікувати.

Нагадаємо, що після навмисного нападу російського корабля на український буксир окупанти Криму екстрено закрили Керченську протоку для проходження суден. Це рішення обґрунтували цілями безпеки.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  в РФ не виключили збройного конфлікту в Азовському морі між Росією і Україною, але висловили надію, що його вдасться уникнути.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?