Де знаходяться захоплені Росією українські кораблі: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Де знаходяться захоплені Росією українські кораблі: з'явилися фото і відео

Де знаходяться захоплені Росією українські кораблі: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Незаконно захоплені Росією українські кораблі в Азовському морі відбуксирували до Керчі. У мережі з'явилися фото і відео, на яких відображені буксир "Яни Капу", бронекатера "Бердянськ" і "Нікополь" українських ВМС, які стоять біля причалу в порту Керчі, повідомляє ONLINE.UА.

На фото видно номерні знаки українського катера "Нікополь" і буксира "Яни Капу", який напередодні протаранив російський прикордонний корабель "Дон" - P176 і A947 відповідно.

Слід зазначити, що на борту українських кораблів знаходилися 23 моряків, доля яких невідома. Раніше повідомлялося, що шестеро з них поранені, двоє - знаходяться у важкому стані.

На тлі ситуації в Азовському морі в Україні о 16:00 проведуть екстрене засідання Верховної Ради, на якому буде прийнято рішення про введення воєнного стану. Цю пропозицію на засіданні РНБО виніс президент України Петро Порошенко.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Порошенко висунув категоричну вимогу Путіну- він наполягає на тому, щоб Росія негайно звільнила захоплених моряків і передала їх українській стороні разом з кораблями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?