Росію вже не хвилюють санкції: Лавров обурив резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Росію вже не хвилюють санкції: Лавров обурив резонансною заявою

Росію вже не хвилюють санкції: Лавров обурив резонансною заявою
Джерело:  ТАРС

Москва розуміє, що на тлі інциденту в Керченській протоці, проти Росії можуть буть введені нові санкції. Але ці санкції вже не хвилюють Росію.

З такою резонансною заявою виступив глава російського МЗС Сергій Лавров, передає ONLINE.UА з посиланням на ТАСС.

Лавров в черговий раз висунув ряд звинувачень Україні, заявивши, що саме "через наказ Києва в Керченській протоці виникла небезпечна ситуація, в результаті якої російські силовики були вимушені захопити українські кораблі".

"Київ діяв в Керченській протоці небезпечними методами, маневрування створювало загрози для нормального руху суден. Ні в кого немає сумнівів, що провокація була зроблена за прямим наказом вищого керівництва України", - висунув Лавров гучне звинувачення українській владі.

Глава російського МЗС запевнив, що Росія проводить інспекції судів в Азовському морі в повній відповідності з міжнародними домовленостями. Він закликав Захід "вгамувати Київ", вважаючи, що "після введення воєнного стану в Україні ситуація може загостритися і на Донбасі".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в Кремлі назвали небезпечною провокацією ситуацію в Керченській протоці, звинувативши українські кораблі в порушенні держкордону Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?