Поранений на Азові моряк вперше вийшов на зв'язок - з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Поранений на Азові моряк вперше вийшов на зв'язок - з'явилися подробиці

Поранений на Азові моряк вперше вийшов на зв'язок - з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Ввечері 26 листопада 18-річний моряк Андрій Ейдер, який був поранений та був захоплений під час нападу російських кораблів на українські в Азовському морі, зателефонував своїй дівчині та розповів, що його прооперували. Про це повідомила мати українського військового на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

Вказано, що незважаючи на поранення, хлопець сказав, що він у порядку.

"Станом на 08:35 інформація якою володію я – Андрій зателефонував вчора вечором своїй дівчині. Сказав небагато - що прооперували, лежить в лікарні, все в порядку", - сказано в повідомленні.

Окрім того, мати Андрія Ейдера додала, що пишається своїм сином.

Нагадаємо, раніше був опублікований список військових моряків ВМС ЗС України, які були захоплені російськими прикордонниками в Керченській протоці. Вони перебували на катерах "Нікополь" і "Бердянськ", а також на катері "Яни Капу", який перед захопленням протаранив російський прикордонний корабель "Дон".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що у Путіна розповіли про подальшу долю захоплених українських моряків — там заявили про намір порушити проти них кримінальні справи за "вторгнення в територіальні води РФ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?