Влада РФ цинічно прокоментувала свої дії в Азовському морі
Категорія
Політика
Дата публікації

Влада РФ цинічно прокоментувала свої дії в Азовському морі

Влада РФ цинічно прокоментувала свої дії в Азовському морі
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Росія виступає за вирішення проблем у взаєминах з Україною "на основі відповідального підходу та дипломатичним шляхом", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

В Кремлі продовжують називати захоплення українських кораблів в Азовському морі "провокацією Києва".

"Кожен раз знаходимо в собі сили говорити про те, що це неприпустимо, що ми за дипломатичний шлях", – сказала Захарова.

Також російська дипломатка прокоментувала висловлювання голови МЗС України Павла Клімкіна про винятково формальні дипломатичні стосунки з Росією. Вона стверджує, що Росія нібито вже неодноразово давала відповідь на питання про взаємодію з Києвом.

"Ще раз кажу, ми на це питання відповідаємо так, як ми відповідаємо. Ми за вирішення будь-яких питань, навіть таких, які були вчора, виключно з точки зору відповідального підходу", – заявила вона.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше державний секретар США Майк Помпео заявив, що Сполучені Штати засуджують агресивні російські дії у Азово-Керченській акваторії і підтримують суверенітет та територіальну цілісність України. Окрім того, він закликав президента України Петра Порошенко та очільника Кремля Володимира Путіна безпосередньо взяти участь у вирішенні цієї ситуації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?