Трамп пригрозив скасувати зустріч з Путіним на G20 через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп пригрозив скасувати зустріч з Путіним на G20 через Україну

Трамп пригрозив скасувати зустріч з Путіним на G20 через Україну
Джерело:  The Washington Post

Американський глава Дональд Трамп пригрозив скасувати заплановану зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним через ситуацію в Азовському морі. Глава Білого дому чекає детальної доповіді про події, що сталися в Керченській протоці, після аналізу якої прийме остаточне рішення по зустрічі з Путіним, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Washington Post.

"Звіт матиме вельми визначальне значення. Може бути, у мене не буде зустрічі з Путіним. Мені не подобається ця агресія. Я не хочу цієї агресії взагалі", - заявив Трамп.

Він уточнив, що доля запланованої зустрічі з Путіним, яка повинна відбутися на полях саміту G20 в Аргентині з 29 листопада по 1 грудня, залежить від вмісту доповіді по Азовській кризі, яку Трампу надасть його команда з національної безпеки.

"Мені абсолютно не подобається ця агресія, абсолютно. І, до речі, Європі не повинна подобатися ця агресія. І Німеччини не повинна подобатися ця агресія", - підкреслив Трамп, закликавши країни Європи активізуватися для допомоги Україні.

Нагадаємо, раніше в Кремлі заявляли, що Путін після нападу російських прикордонників на українські кораблі в Азовському морі не планував обговорювати ситуацію ні з українським главою Петром Порошенко, ні з американським лідером Дональдом Трампом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в російському МЗС заявляли, що навіть якщо зустріч Путіна і Трампа відбудеться, то пройде вона без сенсацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?