Скасування зустрічі Путіна і Трампа: в Кремлі зробили заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Скасування зустрічі Путіна і Трампа: в Кремлі зробили заяву

Скасування зустрічі Путіна і Трампа: в Кремлі зробили заяву
Джерело:  ТАРС

Підготовка зустрічі російського глави Володимира Путіна і американського лідера Дональда Трампа триває. Кремль не отримував ніякої інфомрация від Вашингтона про скасування переговорів в рамках саміту G20 в Аргентині, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Підготовка до зустрічі триває, іншої інформації від американських візаві не надходило. Графік Путіна розписаний по хвилинах - саміт "двадцятки", зустрічі на полях і офіційний візит в Аргентину", - відповів спікер Кремля Дмитро Пєсков на слова Трампа про можливе скасування його зустрічі з Путіним через ситуацію в Азовському морі.

Пєсков підкреслив, що ще напередодні, 27 листопада, чиновниця Білого дому підтвердила Кремлю інфомрацію про те, що зустріч президента США з главою Росії відбудеться. При цьому Пєсков не уточнив, на яку дату запланована зустріч Путіна і Трампа, якщо останній не змінить свого рішення.

Нагадаємо, Дональд Трамп раніше виступив з жорсткою критикою на адресу Росії через черговий акт агресії проти України. Він різко засудив напад російських прикордонників на українські кораблі і захоплення українських моряків, пригрозивши через це скасувати заплановану зустріч з Путіним.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Держдепі США закликали країни Європи заблокувати "Північний потік-2" і відмовитися від цього російського проекту в рамках спільної допомоги для України в її боротьбі з агресором.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?