В Україні призначили вибори президента: підписано важливу постанову
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні призначили вибори президента: підписано важливу постанову

В Україні призначили вибори президента: підписано важливу постанову
Джерело:  online.ua

Вибори президента України призначені на 31 березня 2019 року. Відповідну постанову 28 листопада підписав голова Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє ONLINE.UA.

"Призначити чергові вибори Президента України на неділю, 31 березня 2019 року. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття", - йдеться в документі.

Слід зазначити, що раніше постанову про дату проведення виборів президента України прийняла Верховна Рада. За те, щоб вибори відбулися 31 березня 2019 року проголосували 298 депутатів.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко вирішив скоротити до 30 днів воєнний стан в Україні, який РНБО пропонувала ввести на 60 днів, щоб не змістити початок передвиборної кампанії і не зірвати президентські вибори.

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 листопада "Урядовий кур'єр" опублікував правильний указ Петра Порошенка про введення воєнного стану в Україні на 30 днів, до 26 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?