Відомий боксер пообіцяв нокаутувати непереможного українця Гвоздика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий боксер пообіцяв нокаутувати непереможного українця Гвоздика

Відомий боксер пообіцяв нокаутувати непереможного українця Гвоздика
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі Адоніс Стівенсон (29-1-1, 24 КО) впевнений у достроковій перемозі над українцем Олександром Гвоздиком (15-0, 12 КО), передає ONLINE.UA з посиланням на BoxingScene.

Що цікаво, чемпіонським поясом володіє саме канадський спортсмен, однак фаворитом вважають бійця з України. Стівенсон стверджує, що його не лякає молодість і міць Гвоздика, тому він налаштований відправити його в нокаут.

"Я не відчуваю жодного тиску. Я фінансово забезпечений і можу повісити рукавички на цвях хоч зараз. Але я все ще мотивований доводити, що я найкращий. Моя мета - стати абсолютним чемпіоном світу. Я нокаутую Гвоздика. Завжди намагаюся нокаутувати суперника, тому що саме нокаути продають тебе", - заявив Адоніс.

Нагадаємо, що бій за повноцінний титул чемпіона WBC між тимчасовим чемпіоном світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександром Гвоздиком і володарем повноцінного титулу Адонісом Стівенсоном відбудеться 2 грудня о 01:20. Двобій прийме арена Videotron Centre у Квебеку (Канада).

Раніше ONLINE.UА публікував видовищне відео нокауту, в який Олександр Усик відправив Тоні Белью під час супербою в Манчестері 10 листопада. Після поразки британець заявив про завершення кар’єри, зазначивши, що програв кращому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?