Ціни на нафту неочікувано пішли вгору - названа причина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту неочікувано пішли вгору - названа причина

Ціни на нафту неочікувано пішли вгору - названа причина
Джерело:  online.ua

28 листопада ціни на нафту пішли вгору на тлі оптимістичних настроїв щодо майбутнього саміту G20, який стартує в Буенос-Айресі уже незабаром, передає ONLINE.UA з посиланням на дані торгів.

Як відомо, американський лідер Дональд Трамп і голова КНР Сі Цзіньпін зустрінуться на полях саміту для обговорення ситуації в торговельній сфері. Економічний радник Білого дому Ларрі Кадлоу заявив, що Трамп "бачить хороші шанси на укладення угоди" між двома країнами.

"Вартість січневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:20 становить 60,99 долара за барель, що на 0,78 долара (1,3%) вище за рівень закриття попередньої сесії. У вівторок ці контракти подешевшали на 0,27 долара (0,45%) - до 60,21 долара за барель. Ф'ючерс на нафту WTI на січень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) до цього часу подорожчав на 0,66 долара (1,28%) - до 52,22 долара за барель. За підсумками торгів 27 листопада контракт знизився в ціні на 0,07 долара (0,14%) - до 51,56 долара за барель", - сказано в повідомленні Bloomberg.

Нагадаємо, нещодавно голова Білого дому заявив, що він підніме мита на китайські товари, якщо переговори з головою КНР підуть недостатньо добре.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  США пригрозили Росії морської блокадою, щоб запобігти її енергопоставкам в країни Близького Сходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?