"Ми повертаємося!": в NASA шокували світ приємною новиною
Категорія
Технології
Дата публікації

"Ми повертаємося!": в NASA шокували світ приємною новиною

"Ми повертаємося!": в NASA шокували світ приємною новиною
Джерело:  online.ua

Очільник NASA Джим Брайденстайн заявив, що у четвер, 29 листопада, національне управління з аеронавтики та дослідження космічного простору оголосить про підписання нових угод в рамках яких будуть здійснюватися польоти на Місяць.

Про це він повідомив у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"США повертаються на Місяць, і ми зробимо це раніше, ніж ви думаєте!" – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 49 років тому американський астронавт Ніл Армстронг першим із землян ступив на поверхню Місяця. Це був колосальний інженерно-технічний та науковий прорив не лише для США. Мета польоту, а саме — «здійснення посадки на Місяць і повернення на Землю», — була досягнута. Однак і до сьогодні продовжуються народжуватися теорії змови, з’являються цікаві подробиці, точаться дискусії з приводу фальсифікації цієї події. Зокрема, фальсифікацію матеріалів NASA пов’язують з голлівудським режисером Стенлі Кубриком, який у той самий період працював над стрічкою «2001: Космічна Одіссея».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що NASA вперше оприлюднило світлини планетоїда 2014 MU69 (також Ultima Thule), який знаходиться в поясі Койпера на околицях Сонячної системи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?