Нечистоплотна гра: Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Нечистоплотна гра: Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко

Нечистоплотна гра: Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко
Джерело:  online.ua

Ситуація з нападом російських силовиків на українські кораблі в Азовському морі є "провокацією, яка була вигідна чинній владі України". У тому, що сталося в Керченській протоці був "зацікавлений Порошенко".

З такими гучними особистими звинуваченнями на адресу президента України виступив глава Кремля Володимир Путін, в черговий раз відхрестившись від відкритого акту агресії Росії проти України, яким є неспростовні докази, повідомляє ONLINE.UA.

З особистими звинуваченнями на адресу Порошенка Путін виступив на пленарній сесії інвестиційного форуму "ВТБ Капітал", відповідаючи на питання журналістів. Він в черговий раз скандально заявив, що російські прикордонники відкрили вогонь, а згодом затримали українські кораблі і моряків в Керченській протоці через "провокації Києва".

"Київ веде нечистоплотну гру в інтересах придушення політичних опонентів. Прокацію підтверджує і те, що в Україні ввели воєнний стан після звичайного пограничного інциденту", - заявив Путін.

Глава Кремля назвав законними дії російських прикордонників, які напали на українські кораблі. За словами Путіна, "іноземні судна вторглися на територію Росії і не відповідали, а вони (прикордонники) виконували свої законні функції щодо захисту цілісності РФ".

Згадав Путін і події 2014 року, коли Росія незаконно анексувала Крим і почала активні воєнні дії на Донбасі. В цьому російський глава також звинуватив офіційний Київ.

"А що було в 2014 році, коли "Крим вирішив приєднатися до Росії"? Це ж зовсім інша історія, масштабніше. Важкі події громадянської війни на південному сході країни, на Донбасі. Із застосуванням з боку урядових військ танків, важкої артилерії, навіть авіації. Війна по суті. І ніякого воєнного стану не вводилося. А зараз невеликий інцидент в Чорному морі і ввели воєнний стан", - заявив Путін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко назвав головну мету воєнного стану в Україні- за його словами, особливий режим ввели, щоб стримати агресію Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?