"Куди ви поспішаєте?": Путін скандально відповів на питання про Росію після нього
Категорія
Світ
Дата публікації

"Куди ви поспішаєте?": Путін скандально відповів на питання про Росію після нього

"Куди ви поспішаєте?": Путін скандально відповів на питання про Росію після нього
Джерело:  online.ua

У Москві на інвестиційному форумі "Россия зовет" президента Володимира Путіна запитали, як буде виглядати країна після нього. Він осадив журналістів, заявивши, що не збирається залишати крісло президента, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

"Куди ви так поспішаєте? Я поки нікуди не збираюся", - заявив Путін.

Глава Кремля заявив, що Росія сьогодні "відчуває себе впевнено і самодостатньо", вона готова до співпраці з іншими країнами, включаючи США. При цьому Путін не став згадувати масштабні санкції, які проти Росії вводять багато країн Європи через агресію Москви проти України, а лише заявив, що в країні проводяться багато національних проектів, які дозволять Росії змінитися на краще.

"Це масштабні, дуже амбітні завдання. Якщо ми будемо впевнено іти по шляху їх вирішення, то країна буде змінюватися, змінюватися на краще", - підкреслив Путін.

Нагадаємо, Путіна в черговий раз вибрали президентом Росії навесні 2018 року. За російським законом, він буде керувати країною шість років, до 2024 року. Це вже другий президентський термін поспіль у Путіна, тому він не зможе на наступних президентських виборах висувати свою кандидатуру.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко і вперше прокоментував дії російських прикордонників в Керченській протоці під час затримання українських кораблів і моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?