У Криму збирають кошти на підтримку полонених українських моряків
Категорія
Україна
Дата публікації

У Криму збирають кошти на підтримку полонених українських моряків

У Криму збирають кошти на підтримку полонених українських моряків
Джерело:  Крим.Реалії

В анексованому Криму почали збирати кошти на підтримку українських моряків, яких захопили у полон військові РФ поблизу Керченської протоки. Зазначається, що жителі півострова відгукнулися на ініціативу активістів та вже почали приносити необхідні речі та гроші для українських заручників.

Про це повідомив активіст кримськотатарського національного руху Наріман Джелял у коментарі "Крим. Реалії", передає ONLINE.UA.

"Ситуація очевидна: 24 українських моряка опинилися в Криму, далеко від рідних, в слідчому ізоляторі. Якщо ще хтось не там, то він там опиниться. Ми в Криму давно в цьому питанні і розуміємо, що людям, які через абсурд російської влади опинилися у в'язниці, необхідна допомога і підтримка", – наголосив він.

Активіст підкреслив, що кримчани відразу відгукнулися на ініціативу щодо збору коштів.

"Зараз я перебуваю біля Київського районного суду Сімферополя, ми очікуємо початку суду. Вже є люди, які принесли кошти. Зранку зателефонував чоловік, який взявся купити тапочки і зубні щітки та зубні пасти кожному затриманому. Він уже їх привіз сюди", - розповів він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?