Порошенко пояснив, навіщо Україна передислокує війська
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко пояснив, навіщо Україна передислокує війська

Порошенко пояснив, навіщо Україна передислокує війська
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що в зв'язку з введенням воєнного стану в ряді областей в Україні будуть передисловані війська.Про це він повідомив в ході зустрічі з жителями Чернігівської області, передає ONLINE.UA.

"Ми здійснимо передислокацію військ, ми будемо охороняти кордон, в тому числі кордон з Російською Федерацією в Чернігівській області для того, щоб війська ворога не увійшли всередину держави", - заявив Порошенко.

Український глава наголосив, що, в першу чергу , Україні треба тримати зброю напоготові на території Донецької та Запорізької областей, біля узбережжя Азовського моря.

 "Навіщо? Вони хочуть з'єднати окупований Крим і окуповану частину на сході нашої держави", - зазначив президент.

За його словами, в Україні вже не та армія, яка була в 2014 році, і вона не дозволить цього зробити.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що воєнний стан в десяти областях України було введено саме зараз через те, що 25 листопада Російська Федерація вперше офіційно атакувала українські військові сили під своїми прапорами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Держдеп США закликав Європу покарати Росію за напад на Україну через "Північний потік-2". Там вважають, що треба відмовитися всім країнам від російського газопроводу в рамках підтримки України в її боротьбі з російською агресією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?