Порошенко наказав підвищити зарплату військовим, якщо Росія почне наземний наступ
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко наказав підвищити зарплату військовим, якщо Росія почне наземний наступ

Порошенко наказав підвищити зарплату військовим, якщо Росія почне наземний наступ
Джерело:  online.ua

Українським військовим можуть підвищити зарплату раніше 1 січня, як було заплановано. Президент України розпорядився в терміновому порядку підвищити їм грошове забезпечення, якщо Росія почне наземний наступ, повідомляє ONLINE.UA.

"У разі факту наземної агресії РФ проти України на суші, дав завдання підготувати документи і ввести підвищене грошове забезпечення для українських військових не з 1 січня, як планувалося, а з дня початку агресії", - заявив Порошенко під час відвідування 169-го навчального центру Сухопутних військ ЗСУ на Чернігівщині, в якому було введено воєнний стан.

Слід зазначити, що у вересні 2018 року Порошенко підписав указ про підвищення зарплати українським військовим і поліцейським. Згідно з цим документом, заробітні плати будуть підвищені не менш ніж на 30%. Зокрема, рядовому складу Держслужби України з надзвичайних ситуацій і поліцейським зарплату підняли до 9 тисяч гривень, а військовослужбовцям-контрактникам першого року служби - до 10 тисяч.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Мінфіні зробили важливу заяву про підвищення пенсій і зарплат - у відомстві запевнили, що грошей в бюджеті країни достатньо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?