"Закінчилась сіль": пропагандисти Кремля поширюють фейки щодо воєнного стану в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

"Закінчилась сіль": пропагандисти Кремля поширюють фейки щодо воєнного стану в Україні

"Закінчилась сіль": пропагандисти Кремля поширюють фейки щодо воєнного стану в Україні
Джерело:  24 канал

Російські пропагандисти продовжують поширювати фейки про ситуацію в Україні. Так, після оголошення воєнного стану в 10 українських областях, журналісти росЗМІ взялися активно плекати фейки про жахливі наслідки цього режиму, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал новин "24".

Зокрема, знову виділилась телеведуча Ольга Скабеєва. В ефірі своєї програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" вона розповіла, що в українських магазинах через воєнний стан "офіційно закінчилась сіль". Відповідний уривок програми поширили в Youtube.

О 10:00 за місцевим часом таки ввели воєнний стан. Міліція офіційно переходить на посилений режим служби, в магазинах офіційно закінчилася сіль, офіційні повідомлення з кількох областей. Справді, це не жарти! Армія офіційно готова до відбиття атаки агресора, – заявила російська пропагандистка.

Її не збентежила ані неправильна інформація про час запровадження воєнного стану, ані те, що поняття "міліція" в Україні не існує вже декілька років.

Зазначимо, що саме Скабеєва нещодавно "прославилася" тим, що взяла інтерв'ю у загиблої студентки в Керчі. До цього саме на провокативні запитання пропагандистки українська делегація в ПАРЄ гучно відповіла виконанням гімну України.

Як повідомляв ONLINE.UА,  президент Росії Володимир Путін стверджує, що західна та європейська влада все пробачає офіційному Києву– навіть "провокації". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?