"Achtung RuSSia!": в Польщі порівняли РФ з СС та висміяли Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

"Achtung RuSSia!": в Польщі порівняли РФ з СС та висміяли Путіна

"Achtung RuSSia!": в Польщі порівняли РФ з СС та висміяли Путіна
Джерело:  online.ua

В ефірі державного польського телеканалу TVP Info на відеостіні з'явився графік порівняння Росії з кримінальною нацистською організацією СС, а також зображення очільника Кремля Володимира Путіна у вигляді черепу, передає ONLINE.UA з посиланням на Radio Zet.

Зазначається, що ведучий і гості, доктор Єжи Таргальський та Каміл Басай з польського "Фонду безпечного кіберпростору", дискутували на тему конфлікту в Азовському морі. За словами Таргальського, Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Україні у зв'язку з майбутніми президентськими виборами.

"Тим часом посеред ефіру на відеостіні студії була розміщена графіка, де символіка нацистської організації SS замінила звичні літери "С" у назві Росії: "Achtung RuSSia! Achtung RuSSia". Крім того, обличчя президента РФ Путіна було зображене замість черепа у стилістиці, що використовувалася на місткостях з "Циклоном Б", який застосовували до в'язнів нацистських концтаборів", - сказано в повідомленні.

"Неприпустимо перетинати межу. Це псує відносини з Росією, які і так доволі прохолодні. Ведення дипломатії неможливе без належного ставлення до особи та установи, яку він представляє"– заявив експерт з дипломатичного протоколу та державних церемоній Януш Сибора.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Путін заявив, що в РФ ніколи не забудуть день псевдореферендума в анексованому Російською Федерацією українському півострові Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?