"Хіба у вас є принципи?":Захарова уїдливо відповіла Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

"Хіба у вас є принципи?":Захарова уїдливо відповіла Меркель

"Хіба у вас є принципи?":Захарова уїдливо відповіла Меркель
Джерело:  online.ua

Речниця МЗС РФ Марія Захарова цинічно прокоментувала заяву канцлерки Німеччини Ангели Меркель про європейські принципи стосовно продовження санкцій проти Росії. Російська дипломатка уїдливо натякнула, що у Європи немає принципів, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку представниці російського відомства.

"Принципи?! У Європи?! Які?! Нагадаю, що саме Канцлерку ФРН Ангелу Меркель американські спецслужби нещадно прослуховували. "Однак мова йде про принципи. За допомогою санкцій ми можемо щось пояснити!" Що було зроблено канцлером "з принципу", які санкції були прийняті відносно Вашингтона, щоб "щось" пояснити США? Скільки американських дипломатів вислано?", - пише речниця МЗС.

Окрім того, Захарова пригадала Надію Савченко. Вона заявила, що для Європи раніше було принципом звільнити бранку із полону в РФ, тепер же її долею в українському СІЗО ніхто не турбується. Що цікаво, дипломатка не уточнила, за яких умов і де російські силовики затримали Савченко та, по якому праву судили її в РФ.

Як повідомляв ONLINE.UА, канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що Захід запроваджує санкції проти Росії, щоб стати на захист міжнародного права, і додала, що вона буде обговорювати ситуацію в Азовському морі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним на майбутньому саміті G20 в Аргентині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?