Трамп скасував зустріч з Путіним через українських моряків
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп скасував зустріч з Путіним через українських моряків

Трамп скасував зустріч з Путіним через українських моряків
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп скасував зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним через полон українських моряків. Про це він повідомив у своєму Твіттері, передає ONLINE.UA.

"Виходячи з того, кораблі та матроси не повернулися в Україну з Росії, я вирішив, що всім зацікавленим сторонам буде краще скасувати заплановану зустріч в Аргентині з президентом Володимиром Путіним", - написав американський лідер.

Він також додав, що з нетерпінням чекає змістовного саміту знову, як тільки ця ситуація буде вирішена.

У Путіна ж заявили, що не отримували поки офіційної інформації про намір президента США Дональда Трампа скасувати зустріч.

"Ми летимо в Аргентину. Поки бачили тільки твіт і ЗМІ (про скасування Трампом зустрічі з Путіним). Офіційної інформації не маємо", - сказав прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

Окрім того, він наголосив, якщо переговори з президентом США дійсно скасовані, президент Росії "отримає додатковий час для корисних зустрічей з колегами під час саміту Групи двадцяти".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в російському МЗС заявляли, що навіть якщо зустріч Путіна і Трампа відбудеться, то пройде вона без сенсацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?