Відомий голлівудський актор стане хрещеним батьком дитини Меган Маркл і принца Гаррі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий голлівудський актор стане хрещеним батьком дитини Меган Маркл і принца Гаррі

Відомий голлівудський актор стане хрещеним батьком дитини Меган Маркл і принца Гаррі
Джерело:  online.ua

Увесь світ не втомлюється обговорювати вагітність герцогині Сассекської Меган Макрл. Очікується, що первісток принца Гаррі народиться навесні 2019 року. Користувачі соціальних мереж уже активно обговорюють, хто ж може стати хрещеними батьками новонародженої дитини, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

За даними ЗМІ, хрещеними батьками стануть голлівудський актор Джордж Клуні і його дружина Амаль. Таку інформацію повідомив двоюрідний брат Джорджа, Бен Бреслін.

"Він буде чудовим хрещеним батьком, просто тому що він чудовий багато в чому", – розповів він.

Варто зазначити, що сімейство Клуні є близькими друзями королівського подружжя. До слова, на весіллі принца Гаррі та Меган Маркл Джордж та Амаль стали одними з перших гостей і були присутні на банкеті для найближчих друзів та родичів.

Джордж Клуні - американський актор, режисер, продюсер та сценарист. Племінник співачки Розмарі Клуні. У велике кіно потрапив завдяки серіалу «Швидка допомога». 9 грудня 2013 року, Клуні звернувся з посланням до українського народу, в якому висловив підтримку Євромайдану і всім українцям, що борються за утвердження демократичних цінностей в країні.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що принц Гаррі насмішив курйозною витівкою в перший день турне по країнах Співдружності націй.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?