Стівенсон - небезпечний: український боксер Гвоздик виступив з неочікуваною заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стівенсон - небезпечний: український боксер Гвоздик виступив з неочікуваною заявою

Стівенсон - небезпечний: український боксер Гвоздик виступив з неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Відомий український боксер Олександр Гвоздик перед боєм з Адонісом Стівенсоном підтвердив серйозність своїх намірів відібрати чемпіонський титул WBC у канадця, однак зізнався, що це для нього стане доволі складним завданням, адже він вважає свого суперника доволі небезпечним та непередбачуваним, передає ONLINE.UA. 
Українець заявив, що вся його кар'єра була підготовкою до цього бою.

"Я дуже давно хотів бою за титул, і нарешті ця можливість настала. Стівенсон видатний чемпіон, але його час вийшов. Адоніс говорив про бої з іншими чемпіонами світу після поєдинку зі мною. Йому слід було б турбуватися про те, що на нього зараз чекає. Я приїхав до Канади не просто так.Мені не важливо, де я виходжу на ринг. Канадські вболівальники недружелюбно зустрінуть мене, коли я піднімуся на ринг, але вони змінять своє ставлення, коли я покажу себе в справі", - пообіцяв український чемпіон.

Також Гвоздик додав, що "озброєний" відмінною стратегією, однак він враховує той фактор, що Адоніс - неперевершиний боєць і небезпечний боксер-лівша.

"Ми вісім тижнів готувалися до цього бою. Мені не потрібно пояснювати, який небезпечний і талановитий Стівенсон. Я ставлю його на перше-друге місце серед чинних нокаутерів. Він або Вайлдер, вибирайте будь-кого. Перед нами стоїть складне завдання, і ми це розуміємо. Але добре те, що ми точно знаємо, з ким ми зіткнемося, і ми вісім тижнів до цього готувалися. Не сумніваюся, незважаючи на всю складність завдання, що в суботу ми побачимо нового чемпіона світу", - заявив Гвоздик.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що чемпіон світу за версією WBC у напівважкій вазі Адоніс Стівенсон (29-1-1, 24 КО) впевнений у достроковій перемозі над українцем Олександром Гвоздиком (15-0, 12 КО).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?