Трамп скасував зустріч з Путіним - з'явилась неочікувана реакція Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп скасував зустріч з Путіним - з'явилась неочікувана реакція Кремля

Трамп скасував зустріч з Путіним - з'явилась неочікувана реакція Кремля
Джерело:  online.ua

В Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін "як і раніше" готовий до нових контактів з президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, коментуючи рішення Вашингтона не проводити зустріч Трампа з Путіним під час саміту G20, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ми шкодуємо про рішення американської адміністрації скасувати заплановану зустріч двох президентів в Буенос-Айресі... Що стосується президента Росії Володимира Путіна, то він готовий до проведення контактів зі своїм американським колегою", - додав представник Кремля.

Пєсков також зазначив, що скасування зустрічі двох лідерів "означає, що обговорення серйозних питань міжнародного та двостороннього порядку денного відкладається на невизначений час".

Нагадаємо, Трамп скасував зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним через полон українських моряків.

"Виходячи з того, кораблі та матроси не повернулися в Україну з Росії, я вирішив, що всім зацікавленим сторонам буде краще скасувати заплановану зустріч в Аргентині з президентом Володимиром Путіним", — написав американський лідер.

Як повідомляв ONLINE.UА, член Палати представників Конгресу США від Республіканської партії Брайан Фіцпатрік закликав американського лідера Дональда Трампа притягнути до відповідальності президента РФ Володимира Путіна. Окрім того, він наголосив, що США повинні стати пліч-о-пліч з Україною через явне порушення Росією міжнародного права в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?