В Польщі розповіли, як готуються до можливого нападу РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В Польщі розповіли, як готуються до можливого нападу РФ

В Польщі розповіли, як готуються до можливого нападу РФ
Джерело:  online.ua

Міністр нацональної оборони Польщі Маріуш Блащак заявив, що Росія не змінила свого агресивного курсу і вже офіційно атакує Україну, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Польське радіо".

За словами польського політика, введення воєнного стану в Україні у зв’язку з обстрілом росіянами українських кораблів у Керченській протоці показує, що Росія не змінила свого курсу, пов’язаного з агресією. Міністр підкреслив, що Росія напала на Грузію 2008 року, потім на Україну 2014-го, "а нині російські війська вже офіційно атакують Україну".

"Ми маємо справу з поступовим відновленням російської імперії, з нападом та агресивною політикою. Точно та сама імперська політика, яку проводили раніше, проводять і нині. Саме тому я, як міністр національної оборони, а також уряд прем’єра Матеуша Моравєцького та президент Польщі Анджей Дуда докладаємо зусиль, аби у Польщі був Fort Trump", - додав Блащак.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр оборони США Джеймс Меттіс заявив, що обстрілявши та захопивши українські кораблі, Російська Федерація порушила мову Договору про співпрацю з Україною у використанні Азовського моря та Керченської протоки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?