Шокуюча сума: компанія Трампа хотіла подарувати Путіну дорогий пентхаус
Категорія
Політика
Дата публікації

Шокуюча сума: компанія Трампа хотіла подарувати Путіну дорогий пентхаус

Шокуюча сума: компанія Трампа хотіла подарувати Путіну дорогий пентхаус
Джерело:  online.ua

Компанія президента США Дональда Трампа хотіла передати Володимиру Путіну пентхаус в хмарочосі Trump Tower, який планувалося побудувати в Москві. За попередніми даними, його вартість мала б сягнути 50 мільйонів доларів.

Про це повідомляє BuzzFeed News з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Вказано, що ще 2 роки тому The Trump Organization вела переговори про розвиток елітної нерухомості.

"Два співробітника правоохоронних органів США повідомили виданню, що Майкл Коен, тодішній особистий адвокат Трампа, обговорив передачу пентхауса з прес-секретарем Путіна Дмитром Пєсковим.Партнер Коена Фелікс Саттер розповів, що вони планували віддати Путіну найрозкішніший пентхаус, щоб змусити інших багатих росіян купити житло в одному будинку з президентом", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Московський Trump Tower ліг в основу нової угоди про визнання провини Коеном, який раніше повідомив, що збрехав Конгресу у справі про втручання у вибори.

Як повідомляв ONLINE.UА, в Кремлі заявили, що президент РФ Володимир Путін "як і раніше" готовий до нових контактів з президентом США Дональдом Трампом. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?