Тепер він в ізоляції: Порошенко прокоментував скасування зустрічі Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Тепер він в ізоляції: Порошенко прокоментував скасування зустрічі Трампа і Путіна

Тепер він в ізоляції: Порошенко прокоментував скасування зустрічі Трампа і Путіна
Джерело:  online.ua

 Скасування зустрічі американського лідера Дональда Трампа з очільником Кремля Володимиром Путіним є свідченням потрапляння останнього в повну ізоляцію. З даною заявою виступив український глава Петро Порошенко, передає ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

"Я вже чув президента Трампа в його "Твіттері", що він ухвалив рішення, що у разі відсутності реакції містера Путіна на вимогу звільнити українських моряків він скасує їхню зустріч. Я вважаю, що ця реакція свідчить про повну ізоляцію Путіна. Після хімічної атаки у Британії, після терористичної атаки на MH17, після російської агресії на сході моєї країни, після Сирії, після усіх цих катастрофічних вчинків – Путін в ізоляції", - заявив президент України.

Порошенко також підкреслив, що з огляду на це увесь світ повинен тиснути на російського президента, щоб повернути Росію назад до цивілізованого світу. Він нагадав, що ніхто не знає, де Путін з'явиться завтра.

"Цілком можливо, що Путін вирішить захищати "Північний потік-2" і тому здійснить атаку на країни Балтії і Скандинавії. Для Путіна немає червоної лінії", - підкреслив український президент.

Як повідомляв ONLINE.UА, російського главу  Володимира Путіна оперативно інформують про ситуацію в Азовському морі і Керченській протоці,  але поки він не планує проводити переговори з українським і американським колегами Петром Порошенко і Дональдом Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?