У Путіна натякнули на можливість захоплення інших частин України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна натякнули на можливість захоплення інших частин України

У Путіна натякнули на можливість захоплення інших частин України
Джерело:  online.ua

Влада РФ продовжує шокувати міжнародну спільноту цинічними заявами щодо агресії в Україні. Цього разу в МЗС Росії дали зрозуміти, що РФ може анексувати і інші регіони української держави. Це випливає із заяви речниці відомства Марії Захарової, передає ONLINE.UA.

Відповідаючи на питання журналіста, чи не збирається МЗС з метою захисту від пікетників переносити свої диппредставництва з Києва та Львова на окупований Донбас, Захарова заявила:

"Наш нещодавній історичний приклад говорить про те, що іноді не потрібен перенос, іноді так виходить, що змінюється статус дипломатичних представництв. Ось у нас, наприклад, було генеральне консульство в Сімферополі, а потім стало представництво Міністерства закордонних справ в регіоні. Трапляється і так".

Окрім того, Захарова попередила про можливі напади для українських дипломатів в Росії.

"Взагалі на Україні розуміють, що в якийсь момент у російської громадськості може лопнути терпіння? І я хочу просто нагадати, що українські дипломатичні консульські представництва тут працюють, і тут є українські дипломати", - заявила вона.

Як повідомляв ONLINE.UА, речниця МЗС РФ Марія Захарова цинічно прокоментувала заяву канцлерки Німеччини Ангели Меркель про європейські принципи стосовно продовження санкцій проти Росії. Російська дипломатка уїдливо натякнула, що у Європи немає принципів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?