Буду свідчити проти неї: брат Анджеліни Джолі вступився за Бреда Пітта
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Буду свідчити проти неї: брат Анджеліни Джолі вступився за Бреда Пітта

Буду свідчити проти неї: брат Анджеліни Джолі вступився за Бреда Пітта
Джерело:  online.ua

Старший брат популярної голлівудської актриси Анджеліни Джолі Джеймс Хейвен повідомив, що планує давати свідчення у суді щодо процесу розлучення зіркової пари, але не на користь своєї сестри, передає ONLINE.UA з посиланням на The Place.

"Рідний брат Анджеліни Джолі має намір свідчити проти неї у суді. За попередніми даними, Джеймс Хейвен розповість про наміри сестри зганьбити Бреда Пітта без реальних на це підстав. Такі свідчення рідного брата акторки можуть відтягнути її перемогу в судововому процесі ще на деякий час або, можливо, назавжди", - пише видання.

Варто зазначити, що процес розлучення зіркової пари триває вже понад два роки. Невирішений конфлікт між екс-закоханими погано відбивається на здоров'ї акторки, а також на їхніх дітях. Старший син зіркової пари заявив про те, що хоче переїхати від батьків в іншу країну через те, що його втомили їхні невирішені конфлікти.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?